Pracovní stůl z ušlechtilé oceli - 120 x 70 cm
K čemu je nejmodernější technika, pokud nemáte dostatek místa k řádnému a přehlednému uložení vašich potravin. Nábytek z ušlechtilé oceli je základem každé správně hygienicky vedené kuchyně a čisté výroby potravin všeho druhu. Pracovní stoly z ušlechtilé oceli od společnosti Royal Catering patří do každé profesionální kuchyně. Pracovní stůl z ušlechtilé oceli RCAT-120/70-NW byl speciálně navržen tak, aby dostál vysokým nárokům v oblasti gastronomie, a díky svému dvojstupňovitému designu nabízí dodatečnou odkládací plochu.
Pracovní plocha o rozměrech 120 x 70 cm vám nabízí dostatek prostoru pro vaši každodenní práci. Velká pracovní plocha nalezne uplatnění při práci s různými druhy potravin, přísadami, nástroji, zařízeními nebo při přípravě pokrmů. Druhá, spodní plocha nabízí další prostor na ukládání předmětů a umožňuje dobře strukturovaný a přehledný průběh práce. Na druhé ploše je možné ukládat i větší předměty do výšky až 60 cm. Možnosti použití jsou opravdu různorodé a potraviny je takto možné hygienickým a čistým způsobem připravovat v jídelnách, kantýnách, pekárnách, školách i nemocnicích.
Optimální stabilita je u pracovního stolu RCAT-120/70-NW zajištěna i na nerovném povrchu pomocí 2 cm vysokých nožek s možností výškového nastavení. Jednotlivé díly jsou částečně již smontované. Stůl lze jednoduše a rychle rozmontovat či smontovat díky přiloženým šroubům a inbusovému klíči, a kdykoliv ho přizpůsobit. Nosnost pracovního stolu z ušlechtilé oceli RCAT-120/70-NW je až 115 kg.
Na rozdíl od mnoha konkurenčních výrobků je přední hrana pracovního stolu zaoblená, což výrazně snižuje riziko poranění. Obě úrovně jsou opatřeny přivařenými maticemi, které mají vysokou nosnost a navíc zajišťují stabilitu. Díky vysoce kvalitnímu zpracování jsou všechny svary velice přesně provedené a zajišťují další stabilitu a bezpečnost.
Vysoce kvalitní leštěná ušlechtilá ocel vás okouzlí vysokou trvanlivostí a dlouhou životností. Je odolná vůči korozi a mechanickému poškození (např. proti poškrabání). Jedná se o materiál, který lze kdykoliv snadno a řádně vyčistit, čímž jsou vytvořeny veškeré předpoklady pro hygienickou práci s potravinami.