velký pracovní objem – gril na kuřata s topným výkonem až 4 x 5,5 kW upeče až 36 kuřat na 6 špízech najednou
dobrá viditelnost – gril na kuřata s otočnými rožni nabízí díky proskleným dvířkům a vnitřnímu osvětlení dokonalý výhled na grilovaný pokrm
všestranné využití – plynový gril na kuřata je ideální pro drůbež, hovězí pečeni, porchettu a další grilované speciality, takže s ním můžete sestavovat nejrozmanitější menu
úsporný provoz – hořáky gastro grilu na kuřata pracují samostatně, přičemž infračervená keramická deska zajišťuje vysoký žár při nízké spotřebě plynu
flexibilní přívod plynu – mobilní gril na kuřata je přednastaven na plynovou přípojku I3B/P(50) a díky dodávaným spalovacím tryskám jej lze přestavět na LPG nebo zemní plyn
Gril na kuřata se 6 otočnými rožni až pro 36 brojlerů
S grilem na kuřata značky Royal Catering můžete svým zákazníkům nabídnout čerstvě připravené a křupavé brojlery, roastbeef, porchetty, pečeně na rožni a mnoho dalších pochoutek. Na šesti otočných špízech, z nichž se na každý vejdou až čtyři kuřata, připravíte speciality podle vlastního výběru rovnoměrně a s křupavou kůrkou. Ohřevné zóny můžete zapínat a vypínat nezávisle na sobě, takže můžete dokonce připravovat různé pokrmy současně. Plynový gril na kuřata lze snadno spustit pomocí piezoelektrického zapalování. Zařízení je z výroby nastaveno na plyn typu I3B/P(50), ale díky dodaným spalovacím tryskám je vhodné i pro zemní nebo kapalný plyn.
Mobilní plynový gril na kuřata pro gastronomii
Mobilní gril na kuřata pracuje s celkovým výkonem 4 x 5,5 kW. Tepelně odolná dvířka z tvrzeného skla umožňují dokonalý výhled na potraviny po celou dobu přípravy. Díky vnitřnímu osvětlení můžete také své speciality lákavě prezentovat. Celkový profesionální dojem dotváří plášť z ušlechtilé oceli. Tento materiál zároveň nabízí řadu výhod, zejména v gastronomii: Nepohlcuje chutě ani pachy, je velmi odolný a snadno se čistí. Díky čtyřem kolečkům můžete gril na kuřata se špízy bez námahy umístit, kam potřebujete. Stabilní konstrukce a dvě parkovací brzdy zaručují stabilní pozici.
Jak funguje účinné infračervené záření?
Hořák využívá infračervenou keramickou desku, která přenáší teplo přímo na ohřívaný předmět. Během procesu zůstává vzduch mezi zdrojem tepla a objektem - především kyslík a dusík - neovlivněn infračerveným zářením. Tyto plyny neabsorbují žádnou energii z infračervené oblasti, což znamená, že jejich teplota zůstává mnohem nižší než teplota zahřívaného objektu. V porovnání s konvekčním přenosem tepla tato metoda snižuje spotřebu energie, protože se neohřívají žádné mezičlánky.