Položka: EX10011963
|Model: RCBM-30CF
Hrnec je opravdu kvalitní, rychle se nahřeje a poměrně přesně udržuje teplotu. Velmi se mi líbilo rychlé dodání, rychlá odpověď firmy na poptávku. Děkuju! Hodně štěstí! :)
BLACK FRIDAY KONČÍ ZA
Na základě 6 recenzí
Hrnec je opravdu kvalitní, rychle se nahřeje a poměrně přesně udržuje teplotu. Velmi se mi líbilo rychlé dodání, rychlá odpověď firmy na poptávku. Děkuju! Hodně štěstí! :)
Velmi pěkné esteticky, robustní, vyrobené z nejlepších materiálů. Snadné použití a čištění. Vyrobí 25 litrů vynikajícího piva. Přišlo včas a v perfektním balení. Ještě pár návodů s nákresy a fotkami by se hodilo, i když dobře sestavené bez problémů. Jsem opravdu šťastný.
Zařízení dělá dobrý dojem, čistě zpracované. Jediným návrhem na zlepšení by byl podrobný montážní návod. Jinak se těším na pivo!
Pivo jsem začal vařit na jaře 2021. Uvařil jsem pár piv, každé s odpočinkem Registrace na celním úřadě Předtím jsem se zaregistroval na příslušném celním úřadě. 200 litrů piva pro soukromé použití je v současnosti (2021) povoleno bez daně ročně. Registrace nám trvala 2 týdny, než jsme dostali odpověď z celního úřadu. Zaznamenávám si, kolik litrů jsem uvařil, do jednoduché excelové tabulky. Stůl pak posílám jednou ročně na celní úřad.K varné konviciTato varná konvice má objem 30 l a umožňuje uvařit až cca 25 l piva na jeden zátah. V principu se jedná o automatický zavařovací stroj s doplňkovými funkcemi, které jsou pro vaření piva nezbytné. Automatické zavařovací stroje mají problém, že rmut má tendenci se usazovat na dně, pokud neustále nemícháte. Takový stroj je vhodný pro výrobu piva se zbytkem, slad je na rozdíl od zavařovacího stroje v samostatné vnitřní nádobě. Nálev je nasáván přes dno a poté za bok kotlíku Pracovní lékařství Stroj může pracovat ručně nebo automaticky, podle toho, jak si přejete Spařovací stroj má nyní tyto rozšířené funkce: - Držení sladu Slad je uložen ve vnitřní konvici se dvěma drženými Seven.- Automatické míchání. Pumpováním.Stroj pumpuje nálev v kruhu a zajišťuje průtok zejména ve spodní části konvice. To znamená, že se již nic nepřipálí.- Whirlpool Tekutina prochází po straně konvice a poté víkem nahoře do rmutu. Tím se kapalina otáčí a odtéká přepadovou trubkou do dna.Stálá vířivka lépe využívá rmut. Toto opakuje míchání. Jinak se to dělá ručně pomocí spařovací lopatky.- Automatické zarážky Pomocí programování můžete automaticky nastavit zarážky pro recept. Ty se přibližují jedna za druhou a vy se nemusíte o nic starat. To je úžasná úleva.Jakmile je rmutování dokončeno, stroj začne být patrný.- Lidé Lidé se také stávají v kotli. Chcete-li to provést, zvedněte vnitřní kotlík se sladem v kotli a zavěste jej zde otočením. Nyní tekutina stéká do konvice a vy přidáte zálivku podle receptu. Tím se z kaše vymyje zbytek cukru.- Uvařte mladinu Nyní zvýšíte teplotu mladiny a uvaříte ji. I zde si stroj „stěžuje", když je čas přidat chmel. Stroj Vám připomene, abyste přidali chmel. - Chlazení mladiny (vyžaduje extra chladicí smyčku) Mladinu lze nyní rychle zchladit pomocí chladicí smyčky ( had), který je třeba vložit. Nyní je čas vypustit mladinu pomocí vypouštěcího kohoutu do kvasného kbelíku nebo kvasného sudu. Fermentace může začít okamžitě, to znamená, že práce kotle je ukončena, získáte automatický proces od rmutování až po konec varu mladiny včetně chlazení. To je hodně. Nyní přichází další důležitý krok. Po vykvašení mladiny očistěte.Konvice se naplní vodou a čerpadlo se uvede do pohybu. Nyní jsem to nechal proběhnout ve stroji 60 minut. Nyní se to samé stane znovu, ale s dezinfekčním prostředkem Oxiclean. Poté znovu opláchněte a systém je opět připraven k použití Proč je okamžité čištění tak důležité? Mladina obsahuje cukr, který mimo jiné způsobuje slepování pumpy. Aby k tomu nedocházelo, musí cukr vycházet z čerpadla Shrnutí: Stroj převezme celý proces od rmutování až po konec varu mladiny. Vyčistěte ihned po použití.Stroj vám uvolní ruce, zatímco stroj převezme proces vaření. Proces se zpřesňuje, protože se k zářezům přistupuje cíleně.Uživateli tohoto stroje + chladicí spirála vznikají další náklady.Potřebujete také fermentační vědro, láhve nebo soudky. Stejně jako pivní vřeteno nebo hranol. Pomocné jsou chmelové pytle. Dezinfekční prostředek.
Žádný komentář.
Zařízení je krásné a kvalitní. Má však problém, že pod filtračním košem je 9 litrů vody. Takže 9 litrů na slad není. To mi znemožňuje vařit menší porce. 8-12 litrů je nemožných, ale i při větší várce se pivo "naředí".
Odpověď od
Existuje zde také manuální režim, jeho přesná funkce je popsána v návodu k obsluze.
V našem shopu naleznete chladicí spirálu RCBM-42NCS, která rmut ochladí během 30 min na 25 - 30 °C. Poté je možné ho přendat do jiné nádoby.