(6) recenzí

Položka: EX10011495

|

Model: RCWP-3L

Lis na ovoce ruční - ušlechtilá ocel - 3 l - vnější nádoba s vypouštěcí trubkou

2 199,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.
Ks
Sleva
Za položku
3+
5%
2 089,05 Kč
5+
10%
1 979,10 Kč
10+
15%
1 869,15 Kč
Skladem
DORUČENÍ ZDARMA přibližně středa 27. listopadu
Záruka nejnižší ceny
Wiesenfield
Klíčové vlastnosti
  • velký objem – nádoba o objemu 3 l umožňuje lisovat velké množství ovoce najednou
  • dlouhá životnost– díky odolné konstrukci z ušlechtilé oceli a železa
  • jednoduchost – výlevka na dně pro čisté odtékání šťávy do sběrné nádoby (není součástí balení)
  • praktický – pro lepší stabilitu lze základní desku přimontovat k podlaze nebo pracovní desce
  • intuitivní použití – velmi snadná montáž a manipulace, také čištění po použití je díky ušlechtilé oceli jednoduché a nekomplikované
Příslušenství
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

Anonymní před 2 lety

nákup a doručení

velká spokojenost s dodací lhůtou nákupu

BLACK FRIDAY KONČÍ ZA

0
d
:
0
h
:
0
min
:
0
s

Podobné kategorie

Technické detaily

Materiál
Ušlechtilá ocel
Železo
Barva
Stříbrná
Velikost otvoru
-
Výška nádoby [mm]
perforovaný: 140 / plný: 120
Průměr nádoby [mm]
perforovaný: 170 / plný: 200
Gumové nožičky
Ne
Objem
3 l
Rozměry (DxŠxV)
33 x 22 x 31.5 cm
Hmotnost
4.8 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV)
36 x 26 x 36 cm
Hmotnost zásilky
5.6 kg

Obsah balení

  • Lis na ovoce RCWP-3L
  • Návod k použití

Popis produktu

Nerezový lis na ovoce pro výrobu vlastních ovocných džusů, moštu a vína

Lis na ovoce RCWP-3L ze sortimentu gastronomického vybavení výrobce Wiesenfield je ideální pro odšťavňování velké množství ovoce bez velkého úsilí. Lis na ovoce nerez se ovládá ručně a hodí se pro lisování jablek, vinných hroznů a bobulového i jiného ovoce. Přestože má tento model malou velikost, jeho koš má dostatečně velký objem, aby jej bylo možné využít jak pro výrobu šťáv a vína v soukromých domácnostech, tak v profesionální oblasti.

Tradiční lis na ovoce v moderním nerezovém provedení

Materiály tradičního provedení – dřevo a železo – byly u koše a vnější nádoby tohoto modelu z důvodu delší životnosti a větší hygieničnosti nahrazeny ušlechtilou ocelí. Princip lisování ovoce je však u tohoto lisu na jablka stejný jako před 100 lety: díky konstrukci s centrálním šroubem lze malým úsilím docílit velmi vysokého tlaku, který z ovoce vytlačí veškerou šťávu. Tento lis na víno disponuje košem o objemu 3 l, který lze naplnit velkým množstvím ovoce a vše najednou odšťavnit. Tvarované dno má výlevku, která zajišťuje, že aby získaná ovocná šťáva odtékala bez ztráty.
Stabilní základní desku můžete pro ještě větší stabilitu díky otvorům přišroubovat k pevnému podkladu, poté je možné silně a efektivně zatáhnout pákou a vymáčknout maximální množství šťávy. Protože je tento lis na ovoce ruční, je ideální pro použití ve venkovním prostředí a na všech místech, kde není napájení nebo je obtížné se k němu dostat.

Hodnocení a recenze

4.5

Na základě 6 recenzí

Seřadit :

před 2 lety Publikováno na Expondo Belgium

nákup a doručení

velká spokojenost s dodací lhůtou nákupu

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Expondo Switzerland

lis na ovoce

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Expondo Denmark

Apple lis

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

před 4 lety Publikováno na Expondo Finland

Dobrý

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

před 19 dny Publikováno na Expondo Denmark

Skvělá hračka pro mého manžela

Můj manžel je se svým dárkem velmi spokojený - lisuje jablka týden - funguje to opravdu dobře! Tip: v návodu je napsáno "dřeň", ale nejlépe to funguje, když použijete nahrubo nastrouhaná jablka se slupkou!

Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo France

Kotouč není zcela plochý a extrakce proto není optimální.

Odpověď od

Dobrý den, vaše zpětná vazba je nezbytná pro naše neustálé zlepšování. Pokud máte další nápady, o které se chcete podělit nebo potřebujete další pomoc, neváhejte nás kontaktovat na adrese [email protected].
Zobrazit původní hodnocení

Nejčastěji kladené otázky

Musím ovoce před lisováním zbavit jader/pecek?

V tomto lisu na mošt je možné zpracovávat i ovoce se slupkou a malými jadérky. Peckovité ovoce jako např. broskve, třešně, nektarinky, meruňky, švestky, blumy, mirabelky aj. byste však měli nejdříve vypeckovat.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty