Zařízení je úžasně malé a nezabere téměř žádné místo.
BLACK FRIDAY KONČÍ ZA
0
d
:
0
h
:
0
min
:
0
s
Podobné kategorie
Technické detaily
Popis produktu
O značce
Hodnocení a recenze
Podobné kategorie
Technické detaily
Materiál
Ušlechtilá ocel
Barva
Stříbrná
Napětí [V]
230
Výkon [W]
45
Rozměry (DxŠxV)
57 x 29 x 36 cm
Hmotnost
8.6 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV)
63 x 39 x 44 cm
Hmotnost zásilky
13 kg
Obsah balení
Temperovací stroj na čokoládu RC-CMM02
Návod k použití
Popis produktu
Temperovací stroj z ušlechtilé oceli pro požitek z čokolády bez vzduchových bublinek
Křupavé, lehké pralinky a rozplývající se kakaový požitek: temperovací stroj na čokoládu značky Royal Catering to umožňuje. Výroba dokonalé čokolády je náročná. S vibračním stolem však spolehlivě zhutníte kakaovou hmotu a zabráníte vniknutí vzduchu.
Malý pomocník pro pekárny a cukrárny
Díky kompaktní konstrukci se vibrační stolek vejde na jakoukoli pracovní desku. Díky tomu je vhodný i pro malé čokoládovny a cukrářství. Sestavení je navíc poměrně jednoduché. Vzduchové bubliny z čokoládové směsi snadno a rychle vytřepete pomocí nepřetržitě se pohybující vibrační plochy. Na mřížce pak z formiček odstraníte přebytečnou čokoládu při výrobě pralinek. Čokoláda tak získá požadovanou strukturu a stabilitu.
Temperovač čokolády je vyroben z odolné a hygienicky nezávadné ušlechtilé oceli a snadno se čistí. Pogumované nožičky zařízení snižují vibrace na pracovní ploše a chrání ji před poškrábáním.