Křupavá, lesklá a rozplývající se na jazyku - taková by měla být čokoláda. S temperovacím strojem na čokoládu od společnosti Royal Catering můžete dokonale připravit hmotu pro lahodné čokoládové výtvory. Čokoláda rozpuštěná v tomto přístroji bude po ztuhnutí krásně lesklá a získá perfektní konzistenci pro konzumaci. Snadno použitelný ohřívač čokolády by neměl chybět v žádné čokoládovně nebo cukrárně.
Temperovací stroj pro zahřívání a míchání jemných čokoládových hmot
Díky jednoduchému designu zajišťuje temperovací stroj s regulací teploty příjemnou práci. Pomocí velkého ovládacího panelu lze zvolit požadovanou rychlost míchání a teplotu. S teplotou až 110 °C můžete v přístroji rozpouštět a temperovat všechny druhy čokolády. Díky neustálému míchání si hmota zachovává svou hladkost a rovnoměrnou teplotu. Přes výlevku můžete sladkou hmotou snadno plnit formy na čokoládu a pralinky.
Díky svým kompaktním rozměrům se přístroj na rozpouštění čokolády vejde na jakoukoli pracovní plochu. Pogumované nožičky drží stroj spolehlivě na místě a chrání pult před poškrábáním.