Žádné recenze Ohodnoťte tento produkt jako první

Položka: EX10012529

|

Model: RC-CMM03

Temperovací stroj na čokoládu - ušlechtilá ocel - 960 W - 15 l - Royal Catering

50 990,00 Kč
Cena je uvedena včetně 21 % DPH.
Ks
Sleva
Za položku
3+
5%
48 440,50 Kč
5+
10%
45 891,00 Kč
10+
15%
43 341,50 Kč
Brzy opět dostupné
Záruka nejnižší ceny
Royal Catering
Klíčové vlastnosti
  • objem – kapacita až 15 l čokolády
  • variabilita – teplotní rozsah do 110 °C ideální pro různé druhy čokolády
  • automatický provoz – mícháním zajišťuje optimální konzistenci čokolády
  • přehled – dobře viditelné parametry díky velké ovládací ploše
  • snadná údržba – konstrukce z ušlechtilé oceli je odolná proti korozi a snadno se čistí
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

BLACK FRIDAY KONČÍ ZA

0
d
:
0
h
:
0
min
:
0
s

Podobné kategorie

Technické detaily

Materiál
Ušlechtilá ocel
Barva
Stříbrná
Napětí [V]
230
Výkon [W]
960
Maximální teplota [°C]
60
Objem
15 l
Rozměry (DxŠxV)
57.5 x 63 x 52 cm
Hmotnost
34.3 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV)
71 x 67 x 57 cm
Hmotnost zásilky
45.5 kg

Obsah balení

  • Temperovací stroj na čokoládu RC-CMM03
  • Návod k použití

Popis produktu

Temperovač čokolády pro 15 l tekutého zlata

Křupavá, lesklá a rozplývající se na jazyku - taková by měla být čokoláda. S temperovacím strojem na čokoládu od společnosti Royal Catering můžete dokonale připravit hmotu pro lahodné čokoládové výtvory. Čokoláda rozpuštěná v tomto přístroji bude po ztuhnutí krásně lesklá a získá perfektní konzistenci pro konzumaci. Snadno použitelný ohřívač čokolády by neměl chybět v žádné čokoládovně nebo cukrárně.

Temperovací stroj pro zahřívání a míchání jemných čokoládových hmot

Díky jednoduchému designu zajišťuje temperovací stroj s regulací teploty příjemnou práci. Pomocí velkého ovládacího panelu lze zvolit požadovanou rychlost míchání a teplotu. S teplotou až 110 °C můžete v přístroji rozpouštět a temperovat všechny druhy čokolády. Díky neustálému míchání si hmota zachovává svou hladkost a rovnoměrnou teplotu. Přes výlevku můžete sladkou hmotou snadno plnit formy na čokoládu a pralinky.
Díky svým kompaktním rozměrům se přístroj na rozpouštění čokolády vejde na jakoukoli pracovní plochu. Pogumované nožičky drží stroj spolehlivě na místě a chrání pult před poškrábáním.

Hodnocení a recenze

Seřadit :
Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty