Šetrná příprava pokrmů pomocí sous-vide hrnce značky Royal Catering
Chcete připravovat vakuově balené potraviny šetrným způsobem? Pak se rozhodněte ještě dnes pro sous-vide hrnec RCPSU-500 značky Royal Catering ze sortimentu potřeb pro gastronomii! Je vhodný pro profesionální použití v hotelovém průmyslu, v restauracích nebo pro poskytovatele stravovacích služeb i pro domácí vaření.
Zdravé a výživné pokrmy z profesionální nízkoteplotní trouby s časovačem
Energeticky úsporný pomalý hrnec dosáhne rychle požadované teploty díky 500W topnému tělesu. To lze přesně nastavit v rozsahu 30–95 °C s přesností 0,1 °C. Integrovaný digitální termostat zaručuje konstantní teplotu během procesu vaření. Díky širokému rozsahu nastavení lze přístroj použít k přípravě široké škály jídel.
16litrový hrnec je obzvláště vhodný pro komerční využití v restauracích, bistrech a barech, protože velký objem umožňuje časově přesnou přípravu většího množství jídla. Intuitivní časovač, který lze nastavit na minutu přesně, disponuje rozsahem 1 min – 99 h. Všechny konfigurace lze kdykoli jasně přečíst na LCD displeji.
Plášť hrnce sous-vide je vyroben ze snadno čistitelné ušlechtilé oceli. Kromě toho je tento materiál obzvláště odolný a disponuje dlouhou životností. Víko s integrovanou rukojetí a odtokovým kohoutem zajišťují dodatečné pohodlí při šetrném vaření metodou sous-vide.