Přístroj na rozpouštění čokolády pro 2 x 3,2 l krémové čokolády
Pralinky, muffiny, brownies nebo jemná poleva: co připravíte dnes? Pomocí přístroje na rozpouštění čokolády značky Royal Catering můžete vytvořit širokou škálu lahodných kreací. Rozpouštění zajistí, že čokoláda bude mít po vychladnutí krásný lesk. Navíc bude mít tohle sladké pokušení dokonalou konzistenci. Můžete ji použít v čisté formě, k dalšímu zpracování nebo jako polevu na dorty nebo zmrzlinu – představivosti se meze nekladou! Se společností Royal Catering, vaším online odborníkem na potřeby pro gastronomii, můžete vařit jako profesionálové!
Přístroj na rozpouštění čokolády s přesným nastavením teploty
Rozpouštěč čokolády má vysoce kvalitní povrchovou úpravu a s kapacitou 2 x 3,2 l se ideálně hodí pro profesionální gastronomické provozy. S tímto přístrojem můžete rychle rozpustit čokoládu a snadno tekutou hmotu udržet teplou. Pomocí elektronické regulace teploty nastavte požadovanou teplotu ohřevu až na 100 °C. Díky výkonu 1500 W se zařízení rychle a spolehlivě ohřívá.
Rozpouštěč na čokoládu má 2 kohoutky. Pomocí nich můžete pohodlně odvádět přebytečnou vodu nebo páru. Díky svému kvalitativnímu materiálu je tento elektrický ohřívač čokolády značky Royal Catering velmi robustní, snadno se ovládá a čistí.