(25) recenzí

Položka: EX10010249

|

Model: RCCM-250-2GN

Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4

Slevy
Black Friday
3 699,00 Kč 5 399,00 Kč
Omezená nabídka Cena je uvedena včetně 21 % DPH.
Ks
Sleva
Za položku
3+
5%
3 514,05 Kč
5+
10%
3 329,10 Kč
10+
15%
3 144,15 Kč
Brzy opět dostupné
Záruka nejnižší ceny
Royal Catering
Klíčové vlastnosti
  • velká kapacita na 10 kg čokolády – dvě vyjímatelné nádoby GN 1/4 s víky
  • teplotní rozsah do 100 °C – ideální pro různé druhy čokolády
  • LED displej – jasně viditelné parametry
  • ušlechtilá ocel – odolná vůči korozi a snadno se čistí
  • automatický termostat – jednoduchý výběr správné teploty
Podrobnosti o doručení
Vrácení zboží a záruka

Helka před 10 dny

Bude dobrá čokoláda

Temperování čokolády mělo velký úspěch. Tak jednoduchý stroj, že i já jsem věděl, jak ho používat.

BLACK FRIDAY KONČÍ ZA

0
d
:
0
h
:
0
min
:
0
s

Podobné kategorie

Technické detaily

Materiál
Ušlechtilá ocel
Barva
Stříbrná
Napětí [V]
230
Výkon [W]
250
Maximální teplota [°C]
100
Objem
4 l
Rozměry (DxŠxV)
34.5 x 28.2 x 29.4 cm
Hmotnost
6.78 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV)
40 x 34 x 33 cm
Hmotnost zásilky
7.1 kg

Obsah balení

  • Přístroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN
  • 2 nádoby GN 1/4 s víkem (hloubka 150 mm)
  • Návod k použití

Popis produktu

Profesionální přístroj na rozpouštění čokolády se dvěma gastronádobami a víky

Přístroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN umožňuje přípravu široké škály lahodných čokoládových kreací. Čokoláda rozpuštěná v tomto přístroji bude po ztuhnutí krásně lesklá a získá perfektní konzistenci pro konzumaci. Můžete ji použít v čisté formě na výrobu čokoládových pralinek nebo ji dále použijte do muffinů, k namočení sušenek nebo jako polevu na dorty nebo zmrzlinu – představivosti se meze nekladou! Royal Catering, specializovaný výrobce gastronomického vybavení, nabízí perfektní profesionální přístroj pro rozpouštění čokolády, s nímž se pracuje vždy příjemně a pohodlně.
Účinné topné těleso o výkonu 250 W je vyrobeno z hliníku. Vynikající tepelná vodivost materiálu zajišťuje rychlé a rovnoměrné rozmístění tepla. Čokoláda je zahřívána konvekcí. Topné těleso ohřívá vzduch mezi nádrží a nádobami. Teplo je vedeno do nádoby a jejího obsahu bez zvlhčení, díky čemuž si čokoláda zachovává svou bohatou a komplexní chuť a vůni.
Přístroj na rozpouštění čokolády je vyroben z robustní ušlechtilé oceli a je vybaven dvěma vyjímatelnými gastronádobami. Díky kvalitnímu zpracování je extrémně odolný, má dlouhou životnost a snadno se udržuje. Ušlechtilá ocel je hygienická a chuťově neutrální, díky čemuž je velmi vhodná pro práci s potravinami. Kromě toho se hladký povrch snadno čistí.
Gastronádoby jsou rovněž vyrobeny z ušlechtilé oceli, udržují čokoládu na teplotě až 100 °C a lze je mýt v myčce na nádobí. Díky hloubce 15 cm mají nádoby objem 4 l. To odpovídá přibližně 5 kg čokolády na nádobu. Při vyprazdňování nádoby by čokoládová hmota by měla být ještě teplá. Vyjímatelné nádoby lze snadno vyčistit jemným saponátem a vypláchnout čistou vodou.
Čokoláda či čokoládová poleva se musí správně temperovat, proto byl do přístroje zabudován termostat. Ten slouží k regulaci teploty mezi 1 a 100 °C. Topné těleso je umístěno ve spodní části a rovnoměrně zahřívá gastronádoby. Aktuální teplota se zobrazuje a reguluje na LED displeji, takže máte nad požadovanou hodnotou teploty nejlepší kontrolu. Funkce časovače se rovněž nastavuje pomocí LED displeje.
Díky kompaktním rozměrům jej můžete dobře skladovat a používat na různých pracovištích. Hmotnost přístroje umožňuje snadné skladování a přepravu. Na spodní desce se nachází 4 gumové nožičky, díky kterým je přístroj stojí stabilně na jakékoli ploše.

Hodnocení a recenze

4.5

Na základě 25 recenzí

Seřadit :

před 6 dny Publikováno na Expondo France

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

před 10 dny Publikováno na Expondo Finland

Bude dobrá čokoláda

Temperování čokolády mělo velký úspěch. Tak jednoduchý stroj, že i já jsem věděl, jak ho používat.

Zobrazit původní hodnocení

před 3 měsíci Publikováno na Expondo Hungary

ohřívač čokolády 2x 1/4 gn

funguje to dobře

Zobrazit původní hodnocení

před 8 měsíci Publikováno na Expondo Switzerland

Velmi dobrý produkt

Dělá přesně to, co se od něj žádá, nutnost, doporučeno.

Zobrazit původní hodnocení

před 9 měsíci Publikováno na Expondo Italy

Výborná koupě

Funguje skvěle. Velmi přátelský a ochotný zákaznický servis. Děkuji

Zobrazit původní hodnocení

před 10 měsíci Publikováno na Expondo Slovakia

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo Denmark

Super dobrý stroj - opravdu dobrý zákaznický servis

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

minulý rok Publikováno na Expondo Germany

Skvělé zařízení

Funguje bezchybně!

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Expondo Spain

Perfektní

Funguje skvěle na udržení teploty čokolády.Používala jsem ji jen na Velikonoce a byla skvělá.

Zobrazit původní hodnocení

před 2 lety Publikováno na Expondo France

Mizerná kvalita

Žádný komentář.

Zobrazit původní hodnocení

Nejčastěji kladené otázky

Mohu v tomto přístroji rozehřívat čokoládovou polevu, nebo ji musím nejprve rozpustit nad párou a do nádoby ji dát pouze pro temperování?

Čokoládu či čokoládovou polevu můžete rozpouštět přímo v tomto přístroji. Nechte ji poté trochu vychladnout v GN nádobě, aby získala pěkný lesk.

Je možné zahřívání nasucho?

Teplo se do obsahu nádoby přenáší vzduchem bez zvlhčení, díky čemuž si čokoláda zachovává bohaté a komplexní chutě a vůně. Přístroj není určen na rozpouštění čokolády ve vodní lázni.

Ověřeno odborníky po celém světě
více než 16 let
zkušeností v oblasti e-commerce
3 MILIONY
osob si zakoupilo naše produkty