Profesionální řeznické potřeby značky Royal Catering
Ještě předtím, než začnete s plněním klobás, použijte mlýnek na maso: Výkonný model RCFW 70-600-ECO se svým 600wattovým motorem umele až 70 kg masa, ryb nebo zeleniny za hodinu, a je proto vhodný pro komerční použití v řeznictvích a restauracích. Maso na podnosu o rozměrech 19 x 13,8 cm lze spolehlivě zatlačit do otvoru o průměru 45 mm pomocí stabilního plastového pěchovače a následně je protlačeno děrovaným kotoučem. V případě ucpání vám práci usnadní funkce zpětného chodu. Hotovo – vaše směs na klobásy je připravena k dalšímu zpracování!
Pokud jsou kousky masa příliš velké nebo je třeba vyjmout z kosti, řádně je nakrájejte pomocí pily na kosti RCFS-2 s pilovým kotoučem z ušlechtilé oceli o délce 46 cm a tloušťce 0,7 mm. Kosti, mražené maso nebo ryby také nejsou žádný problém pro tuto profesionální řeznickou pilu s ergonomickou rukojetí.
Posledním krokem je klipsování klobás. Proto tato rozsáhlá sada obsahuje také ruční klipsovačku na klobásy RCWC-01 s regulací tlaku. Klipsovačku lze použít k utěsnění všech přírodních i umělých obalů, střívek, sítí a pytlů během několika sekund. Přestože s klipsovačkou se již dodává 1 000 klipů, obdržíte od nás navíc 2 000 odpovídajících kovových klipů. Hotové klobásy můžete nyní vařit, grilovat, sušit nebo udit. Dobrou chuť!