Pec na pizzu pro několik pizz najednou utiší i velký hlad
Při pečení pizzy záleží na správné teplotě, a proto můžete v každé pečící komoře nastavit teplotu dolního i horního ohřevu od 45 do 455 °C pomocí otočných regulátorů samostatně. Díky tomu se vám podaří na desce kamenné pece upéct křupavé, tenké těsto a zároveň dosáhnout šťavnatou vrstvu, po které se mozzarella jemně roztéká. Elektrický teploměr pece na pizzu zobrazuje dosažení optimální teploty. Do jedné komory můžete vložit až 6 pizz o průměru 32 cm, takže v této pečící troubě můžete péct až 12 kusů pizzy najednou. Molto Bene!
Díky šesti topným tělesům pro horní ohřev a stejnému počtu pro spodní ohřev o výkonu 1 200 W každé dosáhnete požadované teploty v pečicí komoře velmi rychle. Topné desky z kamene zajišťují optimální rozložení tepla na těsto pizzy a zaručují nezaměnitelnou chuť pizzy z kamenné pece. Komora o rozměrech 66 x 99 x 14 cm poskytuje dostatek prostoru pro vložení pizz do pece a jejich snadné vyjmutí pomocí lopaty na pizzu. Díky vnitřnímu osvětlení a průzoru máte o pizzách v pečící komoře vždy dokonalý přehled.
Plášť pece na pizzu je vyroben z nerezové oceli a oceli s povrchovou úpravou. Zvolené materiály odolávají i vysokému zatížení a lze je velmi snadno udržovat. Aby z gastro pece neunikalo teplo, je pec izolována minerální vlnou. Topná tělesa jsou opláštěná, a proto jsou mimořádně trvanlivá, aniž by docházelo ke ztrátě topného výkonu. Profesionální pec na pizzu je napájena silnoproudou přípojkou 400 V.