Boršč nebo sýrové fondue v multifunkčním ohřívači polévek
Ať už v hotelovém bufetu nebo v restauraci, při přípravě polévky nebo při cateringu: vysoce kvalitní ohřívač polévek ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering spolehlivě udrží při správné teploté bujóny, vývary, omáčky nebo jiné pochoutky, jako je čokoláda nebo krémové sýrové fondue.
Přesné udržování teploty jídla v restauracích, občerstveních nebo jídelnách
Šafing na polévku má čtyři kulaté hrnce o objemu 7 l a odpovídající poklice. Požadovanou teplotu můžete nastavit mezi 30–110 °C pomocí čtyř otočných ovladačů na základně ohřívače jídla. Díky velkému teplotnímu rozsahu se přístroj skvěle hodí i na fondue nebo na rozpouštění čokolády. Bain Marie spolehlivě pracuje při výkonu 2 000 W. Obzvláště praktické: ohřívač jídla z ušlechtilé oceli funguje jako uzavřený systém a nemusí se plnit vodou, jak je tomu u bain marie obvyklé.
Elektrický ohřívač potravin je vyroben z ušlechtilé oceli bezpečné pro potraviny. Vysoce kvalitní materiál má dlouhou životnost, je odolný a zvláště snadno se čistí. Kompaktní spotřebič s jednoduchým designem navíc šetří místo a lze jej snadno zakomponovat do každé kuchyně.