Položka: EX10012037
|Model: RC-EG73
Neuvěřitelně dobrá a cenově dostupná pánev, pomáhá nám udělat neuvěřitelné množství lahodných burger steaků..
CYBER WEEK KONČÍ ZA
Na základě 32 recenzí
Neuvěřitelně dobrá a cenově dostupná pánev, pomáhá nám udělat neuvěřitelné množství lahodných burger steaků..
Kvalitu Royal Catering již nelze dokazovat tím, že již máme vybavení od stejné značky, Bravo až Expondo za to, že nám nadále nabízí tak dobré zboží za velmi přijatelné ceny. Jen jedna poznámka k obalu často dorazí poškozené a někdy i zařízení (s velmi efektivním poprodejním servisem žádný problém).
plně splňuje moje očekávání
Jednoduché a snadné použití pro cokoli, co chcete smažit nebo ohřívat. Máme to jako doplněk ke grilu, abychom se shromáždili. Lze provádět i dovnitř, když vaříme venku. Stojí za každý cent!
Dobré ráno. Desku jsem obdržel včas a splnila má očekávání. 2 varné zóny jsou nejlepším řešením pro správu připravených jídel. Může být těžký, ale pokud ho neplánujete přestěhovat, nemusíte se bát.
Skvělá věc funguje perfektně
Přišlo do 5 dnů. Výborná konstrukce, jednoduchá a skvělá. Nepřetěžuje elektrickou síť, protože jej lze zapojit do 2 zásuvek.
Výborná kvalita, rychlé dodání Perfektní
Tohle je gril, který jsem vždy hledal. Zkoušel jsem použít plynový gril, ale nefungovalo to. S tímto elektrickým grilem mohu grilovat i v kuchyni. Gril jsem použil několikrát a vždy je radost na něm něco připravit. Poprvé jsem udělal perfektní steak. Pro mě je to ideální zařízení. 👍👍🤩👍👍 S pozdravem Günter z Innsbrucku
Za tu cenu opravdu top 2x zásuvky 230V Ideálně potřeba v různých obvodech
Mastnota na povrchu je druh potravinářské vazelíny, která chrání grilovací desku před korozí. Mastnotu odstraňte dřevěnou nebo plastovou špachtlí a poté desku otřete kuchyňskou utěrkou. V případě potřeby povrch pečlivě očistěte trochou vody a prostředkem na mytí nádobí.
Grilovací deska vlivem vysokých teplot zčerná nebo zežloutne. Abyste těmto skvrnám zabránili, příště nejprve naneste olej a postupně zvyšujte teplotu. Chcete-li skvrny odstranit, pečlivě očistěte grilovací desku prostředkem na nádobí a vodou. V případě černých skvrn naneste na postižené místo trochu octa a nechte působit 20 minut. Poté přidejte trochu jedlé sody a počkejte dalších 15 minut. Skvrny odstraňte drátěnkou nebo jemným smirkovým papírem ve směru struktury povrchu. Nakonec pracovní desku očistěte vodou a důkladně ji osušte. Používejte málo vody, aby nepronikla do zařízení.
Abyste zabránili vzniku skvrn od rzi, vyvarujte se zbytků vody, kyselin (např. ocet, citronová šťáva, omáčky) nebo látek obsahujících chlor (např. bělidlo). Grilovací desku udržujte čistou a po každodenním použití ji osušte. Pokud gril delší dobu nepoužíváte, naneste na něj také tuk vhodný pro potravinářské účely. Pokud se rez přesto vytvoří, namočte postižené místo trochou vody. Poté rez odstraňte ocelovou vlnou, drátěnkou nebo jemným smirkovým papírem. Vždy třete ve směru struktury povrchu. K úplnému odstranění skvrn od rzi jsou vhodné také průmyslové odvápňovací prostředky. Po vyčištění neutralizujte případné zbytky kyselin alkalickým čisticím prostředkem.