Čokoládová fontána sada - 4 patra - 6 kg s osvětleným stolem
Chcete svým hostům v restauraci nebo v hotelu nabídnout neobyčejný chuťový zážitek? Zejména při příležitostech jako jsou svatby, narozeninové večírky, bankety či jiné oslavy se o neobyčejnou atmosféru postará tato sada čokoládové fontány s osvětleným stolem. Dvojvrstvá čokoládová fontána se používá k výrobě fondue z teplé tekuté čokolády, resp. jiných přísad (např. roztaveného sýra, karamelu, omáčky, sirupu nebo kečupu). Podle chuti a přání můžete ve fontáně osladit různé potraviny, kromě jiného třeba ovoce, oplatky, palačinky, vafle, koblihy, zmrzlinu či pěnu.
Elegantní vzhled čtyřpatrového kaskádového systému Royal Catering jistě přispěje k atraktivitě vaší párty. Tento profesionální přístroj je ze všech stran dobře přístupný a jistě dostojí nárokům hotelového či restauračního provozu nebo svatební hostiny. Čokoládová fontána se však dobře uplatní i při soukromých akcích, jako jsou např. narozeninové párty.
Čokoládová fontána RCCF-65W4 značky Royal Catering dokáže díky své vysoké kapacitě zpracovat až 6 kg čokolády najednou. Vedle ní je však možné použít také karamel, omáčku, sirup, roztavený sýr apod. Šneková konstrukce zajišťuje během přípravy volný průtok potraviny a zabraňuje jejímu ucpání.
Zabudovaná ochrana proti přehřátí se stará o potřebnou bezpečnost provozu přístroje – při vysoké teplotě se čokoládová fontána vypne. Chlazení motoru umístěného v podstavci je navíc podporováno zvláštními ventilačními otvory. Toto provedení přístroje má dva oddělené spínače pro motor a pro topné těleso.
Topné těleso o výkonu 230 wattů zajišťuje rychlé zahřátí a následně dlouhé udržování přísad na zvolené teplotě v rozsahu 30–110 °C. O udržování tekutosti se automaticky stará termostat.
Přístroj je vyroben z ušlechtilé oceli a díky tomu je jeho čištění velmi snadné. Fontánu lze rozmontovat a každý její díl umýt zvlášť. To znamená, že mohou být dodržovány jednak hygienické předpisy, a na druhé straně je tím zajištěna i chuťová neutralita. Materiál přístroje je navíc velmi odolný vůči mechanickému poškození. Elegantní čokoládová fontána z ušlechtilé oceli umístěná na lákavě nasvíceném podkladovém stolku se bezpochyby stane atrakcí každého večírku!
Osvětlený stůl je tvořen dvěma terasovitými plošinami s otvorem uprostřed, určeným pro umístění čokoládové fontány. Stůl je 40 cm vysoký a jednotlivé plošiny jsou vyrobeny z průsvitného akrylového skla, přes něž je možné 16 barevných světel nasměrovat do všech stran. Plošiny o průměru 65 a 100 cm nabízejí mnoho místa pro umístění nádob, příborů nebo příloh jako ovoce či různé pórovité sladkosti pro fontánu.
Pomocí dálkového ovládání můžete měnit barvy nasvícení a volit mezi šesti světelnými efekty. Můžete jím nastavit efekty blesků nebo stroboskopu anebo jen ovlivňovat intenzitu nasvícení, v každém případě však lze s osvětleným stolem navodit příhodnou atmosféru pro vaši oslavu či vytvořit stylový večerní bufet. Další funkce dálkového ovládání umožňují pomalé nastavení zhasínání a překrývání světla či určit frekvenci světelných změn.
K dalším komfortním prvkům všech přístrojů Royal Catering patří neklouzavé nožičky, které nejen přispívají k udržení stability, ale zároveň chrání povrchy před poškrábáním. Postarejte se o nerušený průběh akce a doplňte svou gastronomickou nabídku o nehlučnou čokoládovou fontánu. Tento kompaktní přístroj se dokonale vyjímá na osvětleném stole s LED diodami a jeho nízká hmotnost usnadňuje jak jeho přepravu na každou akci, tak i jeho uskladnění.