Profesionální lopata na pizzu pro restaurace, pizzerie, pekárně či soukromé použití
Lopata na pizzu značky Gi.Metal je určena na profesionální použití v gastronomických zařízeních, jako jsou například velké kuchyně, restaurace, pizzerie, rychlá občerstvení a pekárny. Nicméně je vhodná také na soukromé použití při grilování nebo rodinných oslavách.
Lehká konstrukce a dlouhá životnost: lopata na pizzu značky Gi.Metal ze sortimentu potřeb pro gastronomii
S délkou rukojeti 120 cm se s lopatou na pizzu velice snadno zachází. Lopata ještě navíc spolehlivě chrání před popálením při vytahování horkého chleba, nebo pizzy. Díky tenké děrované desce o rozměrech Ø20 cm lze pizzu připravovat nejen bezpečně, ale také velmi rychle. Perforace minimalizuje hromadění vzduchu pod těstem, usnadňuje odstranění přebytečné mouky ze dna a pizza se méně lepí na lopatu.
Lopata na pizzu je vyrobena z vysoce kvalitní ušlechtilé oceli, proto se velmi snadno čistí a je obzvláště odolná. Díky nízké hmotnosti a pevné rukojeti se praktická lopata na pizzu vždy snadno drží.